0722.144.155 (Tractari Auto Bucuresti Non-Stop )

Informatii Utile Pentru Soferi

Daca trebuie sa obtii de la RAR certificatul de autenticitate pentru o masina pe care ai cumparat-o, daca trebuie sa faci inspectia tehnica la RAR, in cazul in care ti-a fost retinut certificatul de inmatriculare de catre organele de politie, daca doresti sa obtii omologarea unui vehicul la RAR, care are modificari constructive sau pentru orice alta situatie este necesara prezenta vehiculului la Registrul Auto Roman, trebuie sa faci o programare. Programarea se poate face in oricare dintre cele 42 de reprezentante RAR existente in tara: Bucuresti, Constanta, Bacau, Iasi, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Cluj, Timisoara, Oradea, etc., online utilizand formularul de aici sau prin apel telefonic la numarul unic 021.9672. Programarea la RAR se poate face pentru unul sau mai multe vehicule si este necesar sa ai la indemana documentatia tehnica, pentru ca vor fi solicitate anumite informatii.Programarea online la RAR se poate face o sigura data pe zi. Programarea telefonica la RAR este obligatorie in cazul in care aceasta este necesara pentru mai multe vehicule. Ulterior programarile anterioare pot fi verificate si/sau anulate dupa inregistrare. Te ajutam sa iti poti face o programare la RAR aici: Programari RAR
In situatiile in care soferii sunt implicati in accidente, pentru a scuti timp, pentru a limita pagubele, pentru a nu suferi abuzuri si a pentru simplifica demersurile ulterioare accidentului, soferii trebuie sa stie ce si cum trebuie sa faca, in astfel de cazuri.In cazul in care accidentul rutier a produs numai pagube materiale, cei doi soferi implicati pot incheia o constatare amiabila de accident, daca si numai daca in accident au fost implicate cel mult doua vehicule, nu mai multe. Daca soferii nu se inteleg cu privire la cel care se face vinovat de fapta ori in accidentul rutier au fost implicate mai mult de 2 vehicule, conducatorii auto trebuie sa se prezinte la biroul accidente usoare al politiei rutiere (in Bucuresti) sau la unitatea de politie cea mai apropiata de locul accidentului (in provincie) in maxim 24 de ore de la producerea accidentului.In situatia in care din accidentul rutier au rezultat victime umane, indiferent daca acestea au suferit vatamari usoare sau foarte grave, conducatorii auto trebuie sa anunte imediat Politia si Ambulanta prin apel unic la serviciul 112. Este important de retinut faptul ca este recomandat si necesar ca primul ajutor sa fie acordat victimelor accidentului rutier numai de catre persoanele specizalizate in domeniul medical.Informatii oficiale despre procedura in caz de accident gasesti aici:
Politia Romana
In prezent, constatarile daunelor produse ca urmare a accidentelor rutiere se pot face fie de catre agentii constatatori ai politiei rutiere, fie de catre agentii constatatori ai societatilor de asigurare. Proprietarii vehiculelor avariate se pot adresa direct service-ului auto unde doresc sa isi repare autovehiculul cu solicitarea de constatare a daunelor de catre asigurator, direct la sediul service-ul auto si nu la sediul societatii de asigurare insa, daca se doreste in mod expres constatarea daunelor la sediul societatii de asigurare, este bine de stiut ca aceste constatari se fac de obicei cu programare telefonica prealabila, la sediile indicate de catre asiguratori. Centrele de constatari daune ale societatilor de asigurare Allianz, City, Gothaer, Generali, Grawe, Uniqa, Omniasig si altii, cat si datele de contact si alte informatii utile, pot fi gasite la o simpla cautare pe hartile Google.In situatia in care vehiculul avariat nu se poate deplasa pe roti, ne puteti contacta pentru a gasi impreuna cea mai buna, mai rapida si mai ieftina solutie pentru aceste demersuri! Prudenta la volan, viteza moderata si drumuri bune sa aveti! Echipa Speedy Energy
Informatii pentru completarea formularului de constatare amiabila gasesti aici:
Constatare Amiabila

Birouri constatare Accidente

Incepand cu data de 01.09.2019 Biroul Accidente Usoare pentru accidentele produse in Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 are sediul unic in Splaiul Unirii nr. 311, sector 3 (incinta Auto Cobalcescu).
Locatie Accidente Usoare

In toate cazurile in care din accidentele rutiere au rezultat victime umane, constatarile se fac de catre Serviciul Accidente al Bragazii de Politie Rutiera Bucuresti cu sediul in Str. Logofat Udriste, nr. 9 – 15, sector 3, Bucuresti.
Locatie:Accidente Cu Victime
Informatii oficiale despre sediile politiei gasesti aici:
Sediile Politiei
Sos. Fabrica de Glucoza, nr. 7, sector 2, Bucuresti
Sediile Politiei
footer-red