0722.144.155 (Tractari Auto Bucuresti Non-Stop )


Transporturi utilaje


Transporturi utilaje

Ai nevoie de transport pe platforma pentru un utilaj functional care trebuie mutat intr-o alta locatie? Ai cumparat, ai vandut sau ai inchiriat un utilaj si acesta trebuie livrat? Utilajul are probleme tehnice si necesita deplasarea intr-un service specializat? Utilajul are si accesorii voluminoase sau prea grele pentru alte platforme? Nicio problema!


Apeleaza-ne si impreuna putem stabili in functie de situatie ce tip de platforma este necesara pentru transportul solicitat, cand si in ce conditii trebuie efectuat transportul si care sunt costurile minime de transport, in functie de greutatea utilajului si distanta pe care trebuie sa o parcurgem intre locatia de incarcare si cea de descarcare.


Efectuam servicii de transport utilaje pentru orice tip de utilaje de constructii, utilaje industriale si utilaje agricole, transport pentru tractoare orice model, bobcat-uri, compactoare. incarcatoare, excavatoare, buldozere, buldoexcavatoare, motostivuitoare, nacele, instalatii industriale, cu sau fara accesorii, pana la greutatea maxima de 9 tone.
Alte servicii


Firme tractari auto

Firme transport Bucuresti

Non stop tractari bucuresti

Platforma bucuresti

Remorcari auto

Tractare auto

Tractare auto Bucuresti

Tractare auto bucuresti non stop

Tractare auto ieftina

Tractare Bucuresti

Tractari A2

Tractari accidente

Tractari auto 24h

Tractari auto pret

Tractari Ilfov

Tractari non-stop

Tractari orice

Tractari oriunde

Tractari utilaje

Transport tractoare

Transport utilaje

Transport utilaje bucuresti

footer-red